Byggare


Vilka får vara med?

Studenter allmänt och Stockholms studenter i synnerhet får delta i Squvalp.

Vad kostar det att vara med?

Anmälningsavgiften till Squvalp 2019 är 550kr, där 200kr är avsedda för byggandet och 350kr är avsedda för slutfesten.

Var får vi materialet ifrån?

Föreningen Quarnevalen står för allt material som behövs. Det enda ni behöver göra är att skriva ner vilket material ni behöver vid anmälan, hämta ut materialet och bygga ihop det under bygghelgen.

Hur gör jag för att vara med?

För att bygga ett ekipage under Squvalp, och alltså bli byggare, behöver du:

 1. Hitta ett lag du vill bygga med (10-25 personer).
 2. Komma på en eller flera grymma ekipageidéer. I januari och februari kommer det anordnas Ritpubar på sektionerna som är perfekta tillfällen att spåna fram dessa idéer! Den 15:e februari har vi vår stora ritpub i Nymble.
 3. Lämna in ditt bidrag på via vårt inlämningssystem senast den 1:a Mars.
 4. Vara med på Presentationspuben den 22:a mars för att se om ditt bidrag kom med.
Aqtiviteter


Förutom själva Squvalp så ordnas en rad olika evenemang för byggare och andra studenter under våren.

Läs mer om aktiviteterna nedan.

Byggplatsen

Byggplatsen

Squvalps byggplats är öppen för byggarna Under bygghelgens gång finns det byggmackor att köpa på plats, det bjuds på byggöl och man kan utöver det njuta av en mängd olika evenemang när man inte bygger. Material och verktyg finns på plats för att bygga av och med.

 • Byggtider:
 • Fredag 10e Maj: 14:08-18:08
 • Lördag 11e Maj: 06:08 - 12:08


Pub

Pubar

Under våren så arrangerar Quarnevalen en hel del pubar inför Squvalp på Nymble.


 • Ritpub

  15e februari

  Kom och se hur en standardflotte ser ut, vilket material som kan användas och låt fantasin flöda! Ta med ditt bygglag och skissa fram ert bidrag – kanske är det ert bidrag som vinner i någon av våra tävlingskategorier?

  Vet du inte vilka du ska bygga med än? Ingen fara, vi matchar ihop ett lag, se bara till att vara där så du inte missar vårens roligaste event! • Inlämningspub

  1a mars

  Sista dagen att lämna in ditt bidrag för att vara med i vårens roligaste event! Har du frågor eller behöver inspiration till hur du ska förgylla ditt bidrag hjälper Staben gärna till! • Presentationspub

  22a mars

  Det är dags att dra med ditt lag för att se presentationen av årets deltagande lag i Squvalp 2019! I vanlig ordning bjuder vi på grillad korv med tillbehör samt popcorn, och baren i Nymble kommer vara öppen där det finns alla sorters dryck!
Fredagsjippo

Fredagen den 10 maj bjuder Staben in till något helt unikt i studentsammanhang. Vad blir det? Det kommer att avslöjas när evenemanget närmar sig.


Slutfesten

Slutfest

Efter Squvalp så rivs alla ekipage och efter detta bär det av till slutfesten. Det är en stor avslutningsfest för alla som varit med och genomfört Squvalp. Klädsel på slutfesten är valfri, men de de flesta bär studentikos klädsel.

Destinationen för ditt livs bästa fest någonsin är hemlig ända tills du står utanför dörren. Transport kommer att anordnas om det är utanför stan. Väl där kan det hända att du glömmer bort var festen var och då kommer slutfestlokalens destination för alltid att förbli hemlig.


Engagera Dig!


Squvalp vilar på axlarna av alla de människor som på ett eller annat sätt engagerar sig i organisationen. I och med att det är en ideell förening förlitar sig Staben på den hjälp de får av alla fantastiska undergruppschefer, undergruppare och funktionärer.Staben

Staben är projektgruppen som planerar och genomför Squvalp vid sidan av studierna. Som Stabare så ansvarar du för att vara Stabe

Vill du vara med och arrangera en av Stockholms största studentevenemang? Ansökan öppnar under hösten så håll utkik. Du kan läsa mer här.


Undergruppare

Undergruppare är personer som hjälper Staben till stor del som funktionärer, byggplatsen och slutfesten är i behov av hjälp för att ge den bästa upplevelsen möjlig och varje personer.


Undergruppschef

Undergruppscheferna är Stabens högra händer och närmaste hjälplina, som undergruppschef så tillsätts du och jobbar tillsammans med en Stabspost och planerar, genomför och ser till att Squvalp blir av helt enkelt.

© 2019 Quarnevalen